Kenth Hultqvist

Kenth Hultqvist

Prestera tillsammans och skapa tillväxt

Med stor erfarenhet av utveckling inom organisationer, både i näringslivet och i idrotten.

Kenth Hultqvist är coach till såväl idrottsmän som till ledare i näringslivet. Han kan det mesta om teamutveckling, coachning och motivation av arbetsgrupper. Under närmare två decennier har Kenth jobbat med ledarskap i företag och organisationer. Han har också varit en i det närmaste helgonförklarad förbundskapten för Svenska Bandylandslaget med mängder av medaljer, både som spelare och ledare. Kenth tror hårt på att entusiasm och delaktighet leder till utveckling. Tusentals företag och organisationer har berörts av hans energi, enkelhet och glädje.

Kenth är fyrfaldig världsmästare som ledare och spelare och en av landets mest efterfrågade föreläsare inom medarbetarskap, motivation och ledarskap. Han talar om individen kontra laget samt om vikten av gemensamma stora bilder och en tydlig värdegrund som styr vår riktning mot seger.

I över två decennier har han jobbat med att coacha och leda andra till framgång, både inom idrotten och näringslivet. Han har som spelare, ledare och förbundskapten för vårt svenska bandylandslag kammat hem inte mindre än fyra VM-guld och 5 SM-guld. Nominerad två gånger till Årets ledare på Idrottsgalan.

Under idrottskarriären arbetade han samtidigt som informationschef och utbildningsansvarig på större företag.

Efter idrottskarriären startade han Ledartröjan AB. Han har mött 1000-tals företag och arbetar både i inspirationsföreläsningar och utvecklingsprocesser över tiden, för både ledare och medarbetare. Kenth Hultqvist arbetar och har arbetat med ett antal stora koncerner i Sverige. Arbetet handlar då ofta om att skapa klimat och förutsättningar för ledning och medarbetare att prestera tillsammans. Helt enkelt skapa tillväxt!

Pressbilder

Kenth Hultqvist

Kenth Hultqvist

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2