Katarina Hultling
Fotograf: Kate Gabor

Katarina Hultling

Hon lever, hon har levt, och hon vet att berätta om det

Det gäller att förstå hur livet påverkar en, vem man är i sammanhanget och att skaffa sig ett förhållningssätt till det. Att våga och vilja reflektera.

Katarina är en av Sveriges mest erfarna moderatorer. Hon har i nästan 30 år lett konferenser i näringslivet, i det offentliga Sverige och i organisationer av skilda slag. Katarina är självklar i sin roll efter många år som programledare på SVT, både i sport- och samhällsprogram. Hon har en speciell närvaro i allt hon gör, hon är orädd och hennes trygga ledarstil skapar en behaglig stämning under konferensen. Katarina Hultling är en estradör, en stark personlighet.

Katarina Hultling har egna meriter som curlare. I högen av medaljer finns bland andra två EM-guld och två VM-silver och Katarina har även varit med och startat upp svenska satsningen på rullstolscurling med sikte på paraolympics. Hon vet vad det innebär att både vinna och förlora – en tillgång i hennes framgångsrika föreläsningar.

Med humor och värme pratar hon om Mänskligt Mod, om konsten att våga ta reda på Vem Du är? Vad Du vill? och Varför det?

För Katarina handlar det till stor del om konsten att kunna kommunicera – med sig själv och därmed bli bra på att kommunicera med andra.

Det finns några enkla nycklar att använda för att bli bra på sig själv och Katarina har egna erfarenheter av sorg och smärta, lycka och glädje som hon öppet berättar om, tänkvärda exempel att hänga i nyckelknippan.

Hon är också adoptivmamma, utbildad bartender, motionsledare, syster till Claes som sitter i rullstol efter att ha brutit nacken och hon har sin 95-åriga mamma i livet.

Hon har överlevt bröstcancer. Hon lever, hon har levt, och hon vet att berätta om det.

Pressbilder

Katarina Hultling

Katarina Hultling

Programledare

Fotograf: Kate Gabor

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2