Jesper Rönndahl
Fotograf: Marie Agerhäll

Jesper Rönndahl

Ständigt aktuell komiker, föreläsare och konferencier

Jesper Rönndahl hittar med en unik charm och kvickhet det roliga i nästan alla situationer. Han är en riktig info-tainer!

Han känns väl igen genom sina uppdrag inom radio och TV. Bl a från Dips och Svenska nyheter under de senaste åren. Jesper jobbar som standup-, radio- och TV-komiker.

Problemlösning - The science way
Ifall du stöter på ett problem, vänd dig till det som inte gör något annat än löser problem: vetenskapen!

Hur ditt problem än ser ut kan du vara säker på att världens största tänkare har stött på ett större – och löst det! Och ifall de inte löst just det problemet har de gått vidare, löst något annat och blivit världsberömda. Ofta löser vi en svårighet på ett känslomässigt och kortsiktigt sätt, men vetenskapen går tvärtom ut på att hitta metoder och tekniker som kan upprepas i det oändliga - utan att för den sakens skull vara konventionella!

Klimatpanik
Är du nervös för att all is kommer att smälta och att din källare ska fyllas av vatten? Eller är du nojig för att din trädgård ska förvandlas till en öken? Vet du inte hur du ska förbereda dig för alla de där stormarna? Och hur ska det gå för Danmark? Men framför allt: går det att göra nåt för att undvika alltihop? Kunskapskomikern Jesper Rönndahl tar sig an mänsklighetens största stundande problem och löser dem med med sin unika blandning av humor, fakta och sina egna (och vissa ryssars!) kreativa uppfinningar och idéer. En rolig föreläsning som samtidigt tar klimatfrågorna på allvar.

Vetenskapskomikern Jesper Rönndahl tar sig an mänsklighetens största stundande problem och löser dem med med sin unika blandning av humor, allvar och sina egna kreativa uppfinningar.

Pressbilder

Jesper Rönndahl

Jesper Rönndahl

Komiker

Fotograf: Paul Lindqvist

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2