Igor Ardoris

Igor Ardoris

Igor Ardoris är en mycket fängslande och empatisk föreläsare som berättar om hur vi kan utveckla förmågan att lita på oss själva, tro på vår framtid och förankra positiva känslor i vardagen. Med målande metaforer och hög intensitet får Igor publiken att engageras i hans budskap bland annat från hans egna koncept, Själförsvar. Sanningar och träffande budskap varvas ofta med demonstrationer och praktiska tillämpningar.

Igor Ardoris är i botten förskolelärare/pedagog och utbildad Internationell Coach samt Mental Tränare vid Lars-Eric Uneståhls Skandinaviska Ledarhögskola. Igor är närmast känd för sin insats som idrottslärare i tittarsuccén Klass 9A på SVT.

Han är en flitigt anlitad föreläsare i ämnen inom mental träning, coaching, kommunikation och stresshantering. Han har hunnit ge ut tre böcker inom sina område, bland annat Själförsvar -Lycka och att lyckas och Målmedvetet, Lärarskap -Att arbeta med mätbara och omätbara mål i skolan.

Igor håller föredrag och har utbildningar för företag inom alla sektorer. På meritlistan finns både inspirationsföreläsningar, coaching och mer långsiktiga projekt. Specialområden är ledarskap, mental träning och motivation, mål och visionsarbete samt det lösningsfokuserade förhållningssättet. Han har stor erfarenhet av arbete med människor av olika kulturella bakgrunder såväl som individuell träning av idrottare på elitnivå.

Igor är en härlig livsfilosof som blandar allvar och fakta med skratt och aha-upplevelser. Hans signum är praktiska övningar och demonstrationer. Han beröms för sin ödmjukhet samt stora empati och förmågan att ständigt vara passionerad och engagerad i det han gör.

Pressbilder

Igor Ardoris

Igor Ardoris

Pedagog

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2