Henrik Fexeus

Henrik Fexeus

Konsten att få mentala superkrafter – Bootcamp för din hjärna

Henrik är rankad som en av världens främsta kroppsspråksexperter. Hans underhållande och engagerande stil som föreläsare har tagit honom över hela världen. Henrik är idag en av Sveriges mest eftertraktade föreläsare.

Idag är han Sveriges mest kända psykologiska manipulatör, mentala illusionist och förmedlare av kunskap inom omedveten kommunikation och påverkan. Henrik har skrivit tio böcker som sålt över 1,2 miljoner exemplar i världen och hittills översatts till 35 språk. Det är dock på scen som Henrik verkligen kommer sin till rätt, både som föreläsare och som mentalist. Med sin egensinniga mix av rackarspel och genuina tekniker är han en unik underhållare som drar utsålda hus världen över. Han har förärats sex internationella och nationella utmärkelser för sina framträdanden och böcker. Henrik rankas även som en av världens absoluta experter på kroppsspsråk och kommunikation."

Konsten att få mentala superkrafter – Bootcamp för din hjärna
Du kan betydligt mer än vad du vet om. I föreläsningen förklarar Henrik hur du kan använda din hjärna betydligt mer effektivt än du gör. Du lär dig enkla genvägar och psykologiska trix för att nå resultat du inte trodde var möjliga, inom områden du inte trodde du kunde något om.

Med humor och oväntade demonstrationer får Henrik hela publiken att trimma sina mentala superkrafter redan under föreläsningen – utan att de vet om det. Det handlar inte bara om att bli smartare utan också om att få ett nytt förhållningssätt till sig själv.
Rekommenderad längd: 60 min. När du bokar en föreläsning har du även möjlighet att köpa boken "Konsten att få Mentala Superkrafter" till dina deltagare för ett mycket förmånligt pris!

Konsten att läsa tankar – vad vi säger till varandra utan att veta om det
En god relation är grunden för all meningsfull kommunikation. Innan du kan få någon att bry sig om vad du säger måste du först få dem att vilja lyssna på, lita på och tycka om dig. Det vill säga, ni behöver först ha en bra relation.

I den här roliga och överraskande föreläsningen lär Henrik dig hur du kan använda ordlös och omedveten kommunikation såsom kroppsspråk, tonfall och ansiktsuttryck till att på rekordsnabb tid skapa goda relationer med precis vem du önskar.
Rekommenderad längd: 60 eller 90 min. När du bokar en föreläsning har du även möjlighet att köpa boken "Konsten att Läsa Tankar" till dina deltagare för ett mycket förmånligt pris!

Din Goda Makt– Få andra att göra som du vill och älska dig för det
Har du någonting försökt få någon att göra som du vill? Då har du också spelat Maktspelet. Alla spelar det hela tiden, men det går att göra bra eller dåligt. Men det finns bra makt och dålig makt, och kraftfull makt är inte något man tar. Det är något man får, från andra.

Med konkreta exempel och uppseendeväckande demonstrationer avslöjar Henrik den överraskande sanningen om Makt. Hur mycket makt du faktiskt har, hur du bör använda den, och varför omgivningen kommer att uppskatta dig för att du gör det.
Rekommenderad längd: 45 eller 60 min. När du bokar en föreläsning har du även möjlighet att köpa boken "Maktspelet: Konsten att ta kontroll" till dina deltagare för ett mycket förmånligt pris!

RELOAD - Så blir du återhämtningssmart (Henrik föreläser själv eller tillsammans med Catharina Enblad)
I en värld som snurrar allt snabbare är det lätt att tappa fotfästet. Det sägs att vårt moderna liv försämrar vår hälsa och att vi borde ta det lugnare. Men stress i sig behöver faktiskt inte vara farligt. Det farliga är att inte återhämta sig. Och tyvärr är det just återhämtning som många missar.

I Reload gör Henrik och Catharina upp med myterna om stress och balans, och lär ut mängder av praktiska och snabba tekniker för fysisk och mental återhämtning. Genom att hitta din personliga återhämtningstyp kan du forma ett roligare liv där du orkar ännu mer. Reload låter dig helt enkelt ladda dina batterier utan att skära ner på sådant du tycker är roligt.
Rekommenderad längd: 30 eller 60 min.

Pressbilder

Henrik Fexeus

Henrik Fexeus

Mentalist

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2