Fredrik Swahn

Fredrik Swahn

Musik- och inspirationsföreläsningar

"Låt lusten att prova vara starkare än rädslan att misslyckas."

Fredrik Swahn är utbildad sångare på Kungliga musikhögskolan i Stockholm. Han har medverkat på och producerat ett tio-tal album, och har en gedigen musikalkarriär med huvudroller i Rent, Hair, West side story m.fl. på sitt cv.

Han har bland annat tagit fram en musikföreställning: "MITT I LIVET " i regi av Regina Lund, baserat på Fredriks senaste album med samma namn. De inspirerande texterna om att hitta tillbaka till själen i en allt snabbare snurrande tillvaro, med fler och fler krav, har Fredrik själv skrivit tillsammans med flera av Sveriges bästa inspiratörer, författare och coacher.

Fredrik Swahn är inte bara en av Sveriges mest anlitade event-artister, han är också utbildad mindfulnessinstruktör som i många år fyllt publiken med energi genom sina musik- och inspirationsföreläsningsföreställningar.

I sina föreläsningar vill Fredrik hjälpa oss att hitta balans i livet för att på så sätt kunna locka fram varje människas inneboende kraft, kraft att använda både i arbetet och vid sidan av. Fredrik utgår från sitt eget liv som far och bonus-pappa, gift och skild, artist och entreprenör, och visar vägen genom sina egna berättelser och sin egen medryckande och berörande musik.

Fredrik arbetar utifrån sin devis: "Låt lusten att prova vara starkare än rädslan att misslyckas". Det handlar om attityd, att slopa jante och lära känna sin egen kraft. Under föreläsningen kan deltagarna få öva på detta tillsammans med Fredrik, genom frivillig, enkel, lustfylld sång där uttryck och attityd är kopplat till rösten.

Fredrik Swahn

Fredrik Swahn

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2