Fredrik Sträng

Fredrik Sträng

Tankens kraft kan försätta berg

Fredrik Sträng klättrar i berg. Bland annat. Men inte vilka berg som helst, utan de högsta i världen. Däremellan talar han om motivation, kreativt tänkande och entreprenörskap för alla som känner för att knäcka sitt eget "Mount Everest".

Vi strävar alla mot att nå toppen av vårt "Mount Everest". Fredrik Sträng hjälper er att veta vad, hur, med vem, när och varför saker ska göras för att nå uppsatta mål. Fredriks expertis som ledare på storskaliga expeditioner i de mest ogästvänliga platserna på planeten och som auktoriserad Meta-Coach/ICF-Coach underlättar er process att Nå och Må toppen!

Fredrik klättrar de högsta och farligaste bergen på planeten. Hans strävan att nå toppar har slående likheter med de drivkrafter, strategier och riskanalyser som vi ställs inför på jobbet och i vardagen. Skillnaden är att på berg som Everest och K2 så är det risk för att dö. Det faktum att vi en gång kommer att dö är det enskilt viktigaste verktyget Fredrik besitter för att ta väl grundade och framgångsrika beslut. Fredrik hävdar att samhället har blivit allergisk mot risktaganden vilket paralyserar skaparkraften och hämmar kreaktivitet som gynnas av en stor portion mod.

Med sina livsbejakande äventyr lämnar han ingen oberörd. Fredriks erfarenheter från bl.a. K2 som är den mest ödesdigra klätterolyckan i modern tid där 11 människor omkom, talar om vikten av rätt kommunikation, personligt ledarskap och effektivt lagarbete. Efter att ha lyssnat på Fredriks livsfilosofi och hans spännande och insiktsfulla erfarenheter, kommer ni att berikas på många plan.

Fredriks nästa projekt är av global karaktär, SOLAIR QUEST - först att flyga non-stop jorden runt i ett soldrivet luftskepp utan fossila bränslen. En symbol för en hållbar utveckling.

Pressbilder

Artiklar

Fredrik Sträng

Fredrik Sträng

ICF-coach

Fotograf: Fredrik Schlyter

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2