Hem > Personligheter > Erik Hamrén

Erik Hamrén

Officeren som blev förbundskapten i fotboll

Erik Hamrén är svensk förbundskapten i fotboll och han har även vunnit flera tunga titlar inom klubbfotbollen i Sverige, Norge och Danmark.

Den 4 november 2009 tog Erik Hamrén över efter Lars Lagerbäck som svenska herrfotbollslandslagets förbundskapten. Det var ingen större överraskning, Hamrén hade flera framgångar bakom sig som tränare med cuptitlar i Sverige och ligaguld både i Norge och Danmark med Rosenborg och Aalborg. Han hade även fått pris som årets tränare i Danmark och 2007 slog Aalborg BK ut Sampdoria från EUFA-cupen under Hamréns ledning. Det var första gången någonsin som ett danskt lag lyckats slå ut ett italienskt i en stor cup.

Erik är från Ljusdal och växte upp med fotboll och bandy. En skada satte stopp för spelarkarriären. Han var tidigare yrkesofficer och kombinerade tränarkarriären med det militära.

Han är en mycket inspirerande och engagerande talare. Erik Hamrén brukar beskrivas som jordnära, konkret och engagerande. Passa på att entusiasmeras av en av Sveriges bästa ledare!

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta