Erik Fernholm
Fotograf: Morgan Ekner

Erik Fernholm

Nya perspektiv på gamla antaganden

Erik Fernholm är en idéledare utsedd till Årets Föreläsare och en uppskattad talare och utbildare. Erik ger kraftfulla perspektiv och verktyg för välmående och självledarskap i en allt mer komplex omvärld.

Den traditionella synen på organisationer, ledarskap och utbildning skapar allt mer friktion i mötet med ökad komplexitet. I Sverige är endast 16 % engagerade i sitt arbete. 10 % av medarbetare drabbas årligen av psykisk ohälsa. Tilliten minskar år för år. Vi har en stundande miljökris. Ändå fokuserar många ännu mer på kortsiktig avkastning trots att ökad hastighet aldrig kompenserar för fel riktning.

Många bolag och individer känner igen den ökande stressen och utbrändheten, men för andra är det en främmande bild. Bolag som arbetar med framtidens utmaningar visar istället en hållbar, attraktiv och lönsam kultur byggd på värdeskapande, vilja och värderingar.

Vilka är dessa nya perspektiv och hur arbetar du med dem? Under denna forskningsförankrade upplevelse tar Erik dig genom en neurologisk och kulturell resa. Hans styrka ligger i att göra den häpnadsväckande psykologin till något du upplever på stolskanten, förstår och – viktigast av allt – börjar använda i vardagen.

Erik Fernholm är en idéledare utsedd till Årets Föreläsare och en uppskattad talare och utbildare. Med sin akademiska bakgrund inom neuro-, motivations- och lyckoforskning ger Erik kraftfulla perspektiv och verktyg för välmående och självledarskap i en allt mer komplex omvärld.

Som entreprenör är Erik en av medgrundarna till Ekskäret Klustret. På Ekskäret Klustret, mitt i Stockholms hjärta, samlas människor, organisationer, stiftelser och bolag som alla enats kring en målsättning: Att verka för att skapa en hållbar värld där människor och organisationer skapar mer välmående åt sig själva, varandra och planeten. Här finns också Eriks olika initiativ: Bättre Skolor, Reinventing Learning, Growing Minds m fl. www.ekskaretklustret.se.

Erik anlitas av ledare för organisationer som H&M, SPP, Försvarsmakten, Polismyndigheten, Region Halland, Region Skåne, Starcom, Falkenbergs Näringslivsdag och Volvo.

Pressbilder

Erik Fernholm

Erik Fernholm

Idéledare

Fotograf: Jesper Anhede

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2