Charlie Söderberg
Fotograf: Ulf Berglund

Charlie Söderberg

Inspiratör av stora mått - Hur man tänker nytt och annorlunda

Charlie Söderberg tycker mycket och gärna om ekonomi och personligt ledarskap. Speciellt i TV-soffor eller i debattprogram. Hur kan vi få till en smula balans i ekorrhjulet? Kanske genom att tänka nytt?

I en värld av lågkonjunktur och ständiga ekonomiska svängningar är frågan om hur du når en ekonomiskt trygg situation aktuellare än någonsin. Charlie Söderberg är en inspiratör av stora mått och hans föreläsningar handlar om hur vi människor kan tänka nytt och annorlunda för att skapa helt nya resultat. Han har de senaste åren riktat sin energi mot frågorna om hur vi kan skapa balans och överflöd i tid, pengar och energi. Charlie ifrågasätter många av de gamla idéerna som följer oss i vårt sätt att se på oss själva, vår ekonomi och varför vi lever de liv vi gör. Han blandar ekonomi och personlig utveckling på ett sätt som både lockar till skratt, förundran och reflektion. Man kan helt enkelt inte gå oberörd från hans seminarier!

Charlie är ständigt i hetluften när det kommer till debatt och klarhet kring frågor om privatekonomi och personligt ledarskap. Han har setts såväl i morgonsoffor som i debattprogram. I hans föredrag blandas fakta med anekdoter, egna erfarenheter, aha-upplevelser och skratt på ett sätt som sällan sammankopplas med just ämnet ekonomi. Den bestående känslan när man lyssnat på Charlie är att man verkligen kan skapa sitt eget liv, att det aldrig är för sent för en positiv förändring och att pengar kan vara roligt!

Pressbilder

Charlie Söderberg

Charlie Söderberg

Fotograf: Ulf Berglund

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2