Caroline Ravn

Caroline är mycket charmig och fantastiskt duktig! En perfekt underhållning som fungerar för alla åldrar och kulturer.

En fräck konferencier och mingelmästare

Caroline Ravn

En av världens främsta kvinnliga magiker

Caroline Ravn är en av världens främsta kvinnliga magiker. Redan tidigt i sin karriär tog hon hem priser i både Svenska och Nordiska Mästerskapen i trolleri. Hon vann Årets Inspiratör och fick ta emot det ärofyllda Truxapriset för sin makalösa framfart, både nationellt och internationellt.

Caroline Ravn har älskat trolleri ända sedan hon som litet barn lärde sig att trolla av sin farfar. Det dröjde innan hon kom på att man faktiskt kan ägna sig åt trolleri på heltid, men har sedan den dagen det hände inte sett tillbaka. Anlita Caroline Ravn, prisbelönt trollkonstnär, för att ge din tillställning en magisk touch. En mix av magi, tankeläsning, hög fart och mycket humor.

Som en av världens få kvinnliga magiker är hon inte bara eftertraktad i landet utan bokas flitigt runt om i hela världen. Caroline Ravn kombinerar effektivt humor och klassisk entertainment med häpnadsväckande trolleritrick. En oslagbar kombination för att väcka intresse och underhålla människor på fester, event eller andra slags tillställningar. Utöver företagsevenemang och teatrar så uppträder hon flitigt som headliner ombord några av världens lyxigaste kryssningar.

Caroline Ravn är en mycket rutinerad konferencier. Ravn är den enda kvinnliga magikern i Skandinavien som kombinerar konferenciersuppdrag med magiska inslag på detta sättet. En oslagbar kombination som gör att ert event aldrig tappar farten.

Caroline är bokningsbar för uppdrag både på svenska och engelska. Mer om hennes olika upplägg finner ni nedan.

Konferencier eller mingelmästare
En trollkarl bryter enkelt isen; får folk att prata, skratta och ha roligt tillsammans. Visst vore det bra att ha en sådan person med sig på mässan, personalfesten eller AW-minglet? Med hjälp av sin unika kombination av humor, improvisationsförmåga och trolleri fångar hon snabbt era gästers intresse och ömsom roar ömsom förundrar dem. Bland annat kan ni anlita Caroline som mingel- och scenunderhållning, konferencier, inspiratör och mässunderhållare.

Scenshow
Carolines show är så mycket mer än en klassisk magishow - den är rolig, interaktiv, kvick och har träffsäker humor. Hon har en förmåga att trollbinda publiken och få åhörarna att brista ut i skratt. Caroline Ravn uppträder med sin show på alla typer av evenemang, både på svenska och engelska.

Konferencier
Vad är väl viktigare än en riktigt engagerande konferencier? Det kan göra hela skillnaden för ert event. Låter ni Caroline axla rollen som konferencier är ni garanterade såväl skratt som fantastiskt trolleri.

Magi i minglet
Letar ni underhållning till minglet eller fördrinken? Caroline Ravn underhåller på nära håll, där du och trolleriet är i fokus. Vill ni krydda ert event med fingerfärdighet, trolleri och humor, på riktigt nära avstånd? Låt Caroline trolla med gummiband, kortlekar och sedlar för att fylla rummet med en känsla av nyfikenhet och förundran. Ett magiskt upplägg är att Caroline Ravn i början av kvällen för att sedan runda av lite senare med sin scenshow – kvällen blir magisk, i dubbel bemärkelse. Caroline Ravn har även en internationellt prisbelönt kortlek på marknaden som just nu finns i elva olika varianter och har sålts i över 40.000 exemplar. Den har vunnit priser som "Worlds Best Deck for Magic 2017" och "World's Best Deck for Poker Play 2017". Caroline har tidigare vunnit två SMsilver i trolleri, ett NM-silver i salongstrolleri och har utsetts till årets inspiratör. Utöver det har hon gjort hela fem TEDx Talks, både nationellt och internationellt.

Sagt om Caroline;

"Caroline är mycket charmig och fantastiskt duktig! En perfekt underhållning som fungerar för alla

åldrar och kulturer. Hennes perfekta engelska gör det möjligt att underhålla även utländska gäster.

Hon får mina varmaste rekommendationer och högsta betyg som underhållare på företagsevent. "
-Erwin Müller Group Scandinavia VB.

"Det blev superbra. Caroline gjorde ett mycket gott intryck och var uppskattad – från start till mål. Det finns 2 saker som är viktiga grundpelare i ett event. Professionell konferencier och högklassig underhållning. Caroline är båda detta. Caroline ledde kvällen på ett professionellt, humoristiskt, imponerande – och givetvis, magiskt sätt!"
-Hansen

"Kvällen igår blev superlyckad. Caroline gör sin performance med så mycket hjärta och kärlek. Blandningen av glamour, magi och djuphet var fantastisk och berörde alla. Skratt och eftertanke blandades hela tiden och hon har en närhet med sin publik som är "magisk". Enormt proffsigt."

-1,6 & 2,6 miljonerklubben

Video

Pressbilder

Caroline Ravn

Caroline Ravn

Illusionist

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2