Carl-Johan Forssén Ehrlin

Carl-Johan Forssén Ehrlin

Ledarskapsutvecklare och bästsäljande författare

Carl-Johan Forssén Ehrlinn är författare, coach och föreläsare. 2015 gick hans barnbok The Rabbit who wants to fall asleep upp på Amazons förstaplats både i USA och i Storbritannien.

Godnattsagan Kaninen som så gärna ville somna (The Rabbit who wants to fall asleep) har kallats för en helt ny typ av sömnmetod för att få barn att somna. Boken har blivit en internationell succé och boken har toppat Amazons försäljningslistor. Översatt till flera språk har denna revolutionerande bok hjälpt tusentals föräldrar över hela världen att lägga sina barn på kvällen. Med hjälp av psykologiska tekniker och det speciella sett boken är uppbyggd på somnar barnen gott, ofta redan innan sagan är slut.

Carl-Johan Forssén Ehrlin har både utbildning och lång erfarenhet av personlig utveckling och ledarskap inom försvaret som gör att han med auktoritet kan tala om dessa ämnen. Han brinner för sina ämnen och engagemanget ger resonans hos åhörarna.

Han är specialiserad på ledarskap och personlig utveckling. Carl-Johan föreläser om ledarskapets olika delar, om vikten av den personliga utvecklingen, om rätt och fel attityder och om ett utvecklande ledarskap som ett sätt att få fram det bästa hos andra människor. Han talar även om coachning, samtalsmetodik, relationer och om att ha ett coachande förhållningssätt gentemot sina medmänniskor.

Carl-Johan har en bred syn på ledarskapet och på en individs utveckling. Hans beteendevetenskapliga högskoleutbildning med en fil. kand. i bl.a. psykologi, och inte minst hans mångåriga erfarenhet av personlig utveckling och ledarskapsutbildning inom försvarsmakten har givit honom en mångfasetterad syn på vad som krävs av dagens och framtidens chefer och ledare. Lägg därtill en stor portion passion för människors utveckling, och ni har i Carl-Johan Forssén en utbildare och coach som brinner för det han lär ut, något som hjälpt många av hans klienter och elever både yrkesmässigt och privat att nå nya höjder.

Artiklar

Carl-Johan Forssén Ehrlin

Carl-Johan Forssén Ehrlin

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2