Ashley Tott

Ashley Tott

Att göra arbetet levande och spännande

Styrelsearbete och ledarskap - han starkt engagerad och en sann inspiratör

Han har nått en internationell publik med sina inspirations föreläsningar om styrelsearbete och ägarfrågor, pitch, digitalt ledarskap och LinkedIn, Employee advocacy och Employer Branding. Han är från London och föreläser på engelska.

Ashley talar inspirerande och intresseväckande om framtidens ledarskap och vad det digitala ledarskapet innebär. Han brinner verkligen för detta och berättar om hur ledare kan aktivera, släppa loss sina team för att stärka och bygga sina och företagens varumärken i sociala medier. Han ger inspiration och konkreta tips om plattformen LinkedIn.

Han är revisor, riskkapitalist och har ett affärsmässigt och strategiskt förhållningssätt i sina föreläsningar och i sitt arbete. Han är praktisk och konkret. Han är starkt engagerad för styrelsearbete och har uppdrag inom Almiinvest och Shofifyme.

Ashley har föreläst och hållit workshop för många grupper och större publik. Exempel på kunder som uppskattar Ashleys föreläsningar och workshops är CSN, Bizmaker och SCA. Han var tidigare verksamhetsledare för Styrelseakademien Västernorrland och vet hur man drar i gång publiken samt aktiverar ledare och team. Hans föreläsningar är roliga, praktiska, konkreta och interaktiva. Deltagarna får alltid med sig tips och de får göra övningar på plats. Han är en sann inspiratör och har verkligen förmågan att göra ett "torrt" ämne som styrelsearbete levande och spännande.

Pressbilder

Ashley Tott

Ashley Tott

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2