Anna Wilson

Anna Wilson

Överträffa dina resultat

Vad är det som gör att några blir mer framgångsrika än andra?

Anna Wilson erbjuder en fartfylld, inspirerande och motiverande föreläsning för er organisation. Föreläsningarna ges i interaktion med åhörarna där de får nya insikter, förhoppningsvis med mycket skratt samt en stor dos inspiration.
Det skall vara kul att gå till jobbet!

Anna Wilson hjälper er till ökad effektivitet, lönsamhet och arbetsglädje. Hon har tagit fasta på ledningssystemet för att skapa förståelse, syfte och mål samt motivation, drivkrafter och arbetsglädje. Det ena stödjer det andra och genom att optimera dess samverkan blir effekten både bestående och enastående.

Hennes filosofi kring utveckling av företag och organisationer är att det är människan som gör skillnad.

Anna Wilson är en orädd och tydlig föreläsare/utbildare med stort hjärta samt har 30 års egen erfarenhet som chef och ledare. Anna är dessutom en välutbildad och certifierad handledare i flera välkända psykologiska ledarskapsmodeller. Hon är främst efterfrågad inom förändringsarbete och ledarskap.

Anna Wilsons arbetssätt kännetecknas av att hon skapar förståelse för individens utveckling och för vad grupper bör göra för att lyckas med sina uppgifter. Det kan handla om kommunikation, förändring, utveckling, ledning och mycket mer. Oavsett vad det är, så lyfter Anna framgångsrikt ledningsgrupper, chefer, medarbetare och team till att överträffa sina önskade resultat. Hon genomför föreläsningar, seminarier, workshops eller hela program över lång tid. En av hennes styrkor ligger i att hon framgångsrikt når alla nivåer inom organisationer oavsett bransch.

Anna har en bred och lång bakgrund som entreprenör, chef och ledare. 18 år gammal flyttade hon till USA och startade sitt första företag. Redan här väcktes intresset att skapa effektiva team med rätt ledarskap. Vad är det som gör att några blir mer framgångsrika än andra? Efter några år landade Anna i Sverige för att bilda familj, blev ICA-handlare och jobbade med det i tolv år. Nästa steg var inom utbildningsbranschen där hon under 15 år startade upp och drev 13 skolor och utbildningsenheter, främst på gymnasienivå.

Sedan 2004 har Anna arbetat som konsult i bland annat fusioneringsfrågor, där huvuduppdragen har varit att skapa gemensam företagskultur. Då har hon bland annat lett och stöttat företagens förändringsarbete och ledarskapsutveckling. Numera är Anna Wilson ofta efterfrågad som konsult inom individ- och organisationsutveckling med fokus på ledarskap och förändringsarbete.

Några av de rubriker Anna använt på sina föreläsningar är;

  • Utveckling för individ och grupp, sker med kaos och strukturerad förändring.
  • Den modiga entreprenören som tog nästa steg.
  • Kommunikation, kommentarer i sant kreativa grupper.
  • Skapa team som ska skapa framgång - inget för veklingar.

"Vi jobbar som ett team....eller? De flesta av oss går i tron att vi arbetar som ett team, men dessvärre ödslas energi och resurser åt de fallgropar vi ramlar ner i som strävsam arbetsgrupp.
"Det var bättre förr...." Människor motsätter sig förändringar av olika skäl. När ledningen ständigt och behövligt försöker leda oss genom omorganisationer och nya arbetssätt sätter vi oss ofta på tvären, vill inte, kan inte, det var bättre förr....
"Det sitter i väggarna..." Att skapa den goda företagskultur där vi känner lust, motivation och glädje att gå till jobbet är inte självklart. Vi "ramlar" ofta ner i vardagens ekorrhjul som så lätt påverkar dagen på jobbet.

Anna föreläser även på engelska.

På fritiden ägnar sig Anna Wilson åt klättring, kajak, fridykning, surfing, yoga och sina barn och barnbarn.

Pressbilder

Anna Wilson

Anna Wilson

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2