Anders Haglund
Fotograf: Krister J

Anders Haglund

Insikter för livet

Anders är transformativ framgångscoach, föreläsare och mental rådgivare.

Anders Haglunds livsförändrande tankar om framgång och livskvalitet har hjälpt tiotusentals människor att göra insikter som lockar fram deras bästa jag, både på jobbet och privat. Han är en av Sveriges mest uppskattade föreläsare och coacher. Han har jobbat som mental rådgivare åt Olympiska kommittén, Riksidrottsförbundet och som personlig coach åt näringslivets toppar.

Han besitter djupa kunskaper om vad som driver allt mänskligt beteende och hur vi kan använda det. Anders har en unik förmåga att förmedla kunskap och insikter inom personlig utveckling och ledarskap så att det leder till verklig förändring. Oavsett om Anders jobbar med ledarskapsgrupper, idrottscoaching eller har en större publik så flyger tiden förbi medan de som lyssnar får insikter för livet.

Anders började sin karriär som golfproffs och hann bli både Europamästare, spela på Europatouren och som förste svensk vinna Spanska Öppna innan han gick över till att jobba professionellt som inspiratör, föreläsare och personlig coach. Anders har läst över 1000 böcker inom personlig utveckling och prestationspsykologi samt är certifierad inom NLP, DHE och principbaserad coaching.

Pressbilder

Anders Haglund

Anders Haglund

Inspiratör

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2